09.11.2019 Nazad  


Aleksandar Janjić - Da promovišemo klub i ekipu

Fudbaleri Inđije prolaze kroz burni period takmičenja u Linglong Super ligi Srbije.

Porazi se nižu kao na traci, a nova obaveza je već sutra pred njima. Protivnik koji se samo poželeti može u smislu pritiska na igrače i stručni štab. Partizan nije tim za vađenje i to je svima jasno u ovom sremskom klubu. O tome govore i reči šefa stručnog štaba Aleksandra Janjića,

"Pre svega treba da iskoristimo ovu utakmicu da promovišemo klub i ekipu. Inđija nije često bila u prilici da igra utakmice ovog tipa protiv Partizana i Crvene zvezde ili tih naših velikih klubova koje imamo danas. Imamo sad za vikeend priliku da se odmerimo i da se premerimo sa igračima koji trenutno nastupaju u Ligi Evrope. Tako da treba da shvatimo ovu utakmicu kao jedan praznik fudbala, a sa druge strane treba da uradimo sve da pokušamo da se što bolje i reprezentativnije pokažemo u tom jednom i takvom društvu. Mislim da je Partizan jedan zaista veliki klub. Odlična ekipa. Da su napravili dobru hemiju, sada i sa stručnim štabom. Čeka nas jedna veoma zahtevna, ali u isto vreme i jedna lepa utakmica".

Trener Aleksandar Janjić neće moći da računa na dva kapitena tima Dimitrova i Bosančića, kao i na Luku Čermelja. Svi oni su zaradili javne opomene i isključenja na utakmici koju svi u klubu pokušavaju da što pre zaborave. U konkurenciji za tim sigurno neće biti ni Vasilije Janjić, koji nije bio u konkurenciji i za predhodnu utakmicu, a pod znakom pitanja je i Tomić.

"Svakako igrači koji su veoma bitni za naš tim i nedostajaće nam. Ovo je prilika za igrače koji će dobiti šansu tamo da odigraju dobro, da zaslužuju mesto u prvoj ekipi. Da zaslužuju mesto ovde u Super ligi. Neman nekih nedoumica zašto neće igrati ovaj ili onaj, a zašto će igrati neko drugi", istakao je Aleksandar Janjić.

Utakmica se igra u Beogradu na stadionu Partizana sa početkom od 16,30 časova pred TV ekranima Arene Sport.

Inđija neće biti sama pred crno belim timom. Autobus sa navijačima kreće u 15 časova ispred ulaza u Gradski stadion u Inđiji.

Piše i foto: Anđelko Belić, Sportin.biz

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.