29.10.2019 Nazad  


Nas čaka jedan veliki izazov

Nov šef stručnog štaba inđijskog superligaša, Aleksandar Janjić ima pred sobom vrlo težak raspored takmičenja po stupanju na ovu dužnost.

Iza sebe je praktično odmah po preuzimanju posla ima Čukarički, klub koji je u samom vrhu tabele. Gost je manje više očekivano u toj utakmici stigao do pobede, a svom domaćinu naneo osmi uzastopni poraz. Taj niz lako može da se nastavi i u sutrašnjoj utakmici u Novom sadu. Na stadionu "Karađorđe", Inđinčane čeka Vojvodina. O tome ovako razmišlja Janjić,

"Čeka nas ništa manje zahtevna utakmica. Ništa manji izazov nego što je to bio meč sa Čukaričkim. Naprotiv, sa obzirom da igramo kao gosti, čeka nas još veći izazov. Ekipa koja je do pre nekoliko kola bila na vrhu superligaške tabele. Ekipa koja u ovoj sezoni ima neskrivene ambicije da izađe u Evropu. Mislim da imaju i neke veće ambicije od toga i zaista su kvalitetni. Isto kao što sam i rekao pred Čukarički, izlišno je pričati o klubu kao što je Vojvodina ili o njihovom sadašnjem sastavu. Koji je izuzetan i kvalitetom i svim mogućim sposobnostima. Nas čaka jedan veliki izazov".

Utakmica se igra sutra u večernjem terminu sa početkom od 18 časova.

Pogledajte KZN ovde.

Piše i foto: Anđelko Belić, Sportin.biz

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.