02.07.2019 Nazad  


Tomić sleteo u zeleno belo jato

Fudbalski klub Inđija polako kompletira svoj sastav za povratničku scenu u Super ligi Srbije.

Najnovija akvizicija u ovaj klub je pristigla iz dojučerašnjeg superligaša iz Bačke palanke, OFK Bačke. Radi se u mladom, ali već i iskusnom fudbaleru, Branislavu Tomiću. Tomić je rođen 12.februara 1995. godine godine. Ovaj fudbaler je potekao u čačanskom Borcu odakle se otisnuo u Polet Ljubić, potom povratak u Borac, da bi u 2016.godini pristupio Metalcu iz Gornjeg milanovca. Poslednji klub za koji je nastupio je bila OFK Bačka.

O novom igraču i planovima vezanih za klub nam je govorio pomoćni trener, Jovan Golić,

"Tomić igra na poziciji krilnog igrača, što nam je potrebno u sadašnjem sistemu igre. Izuzetno je brz. Prodoran. Mislim da će se odlično uklopiti u našu filozofiju igre. Imali smo priliku da ga posmatramo u utakmicama protiv nas i ostavio je odličan utisak. Poslednjih šest meseci je proveo u OFK Bačkoj i sada ima i superligaško iskustvo. Realno nam je bila potrebna ta njegova brzina, probojnost po toj desnoj strani napada".

Inđiji je praktično iz ruku izmakao nekadašnji igrač Dejan Georgijević. Vodili su se pregovori oko njegovog dolaska, ali je Ferencvaroš ipak usmerio karijeru ovog igrača u sasvim drugom pravcu. Praktično iz istog pravca ka Inđiji je stigao i takođe nekadašnji igrač Milan Bubalo. Ovaj igrač je svoju karijeru od pionira, pa sve do seniora gradio u zeleno belom dresu, da bi ga na kraju put odveo na daleki Istok. Milan Bubalo će se već sutra priključiti treninzima u svom starom jatu.

Inđinčani će u četvrtak put Slovenije. Tamo će trenirati, ali i igrati pripremne utakmice. Taj spisak sada izgleda ovako:

6.juli: Sloven Gradec: Inđija - Fužinar (Ravne na Koroškem), slovenački drugoligaš,

9.juli: Maribor: Koper, slovenski prvoligaš - Inđija,

9.juli: Zrece: Slaven Belupo (Hrvatska) - Inđija i

13.juli: Zagreb: Gorica - Inđija, u povratku za Inđiju.  

Piše i foto: Anđelko Belić

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.