29.06.2019 Nazad  


Inđija - Mačva 1: 2 (1: 0)
Stara Pazova. SC FSS, glavni teren, gledalaca oko 150. Sudija: Minaković - Novi Sad, Peranović - Šajkaš i Rijavec - Vrbas. Strelci: V.Janić 35 - Inđija, Šušnjar 47' i Mišel 78 - Mačva.

Inđija: Stanivuković, Ilić, Anđelković, Rogač, Vidić, Bjeličić, Vasilije Janjić, Bosančić, Bastajić, Dimitrov, Andrejić.
Igrali su još: Preković, Vuković, Bobar, Milan Janjić, Kočović, Vraštanović, Banjac, Dimitrić, Zorica, Mitrović, Živković.

Mačva
: Puletić, Tomić, Ristivojević, Mijailović, Jelenić, Adamović, Čepmenj, Vujasin, Marković, Ilić, Gigić (Šušnjar34').

Igrali su još: Savić, Dukić, Jeovtić, Jovanović, Pejović, Ivić, Božić, Milosavljević, Gavrić, Stevanović, Mišel.

Fudbaleri Inđije i šabačke Mačve su odigrali pripremnu utakmicu po izuzetno toplom vremenu na izvanredno pripremljenom terenu.

Samu utakmicu je bilo lako podeliti po poluvremenu što na kraju i rezultat pokazuje. U prvom poluvremenu na terenu je postojao samo jedan tim, Inđija. Ogroman posed lopte, prilike za gol i na kraju i pogodak Vasilije Janjića u 35'. Taj pogodak je bio plod filigrantsko tačne akcije igrača Inđije. Lopta je milovala travu posle kombinacija, Bastajića ka Dimitovu, ovaj ka Andrejiću, a sa nekih osam metara u mrežu Puletića loptu "kuca" Janjić, 0: 1.

Pre toga Inđija ima sjajne prilike u 2' preko Andrejića koji šutira kraj gola Puletića. Potom kao predigra golu ista akcija igrača Inđije u 14', ali ovog puta Bosančić šutira sa nekih pet metara od gola, a Puletić je na visini zadatka.

Mačva pri šut ka golu Inđije ima tek u 39'. Tada je Marković odapeo svoju strelu ka Stanivukoviću koji je bio pribran i ukrotio je dobar šut igrača Mačve. Za kraj prvog dela meča i prilika za Bastajića. Ovaj igrač je presekao dodavanje odbrane Mačve, povukao je loptu na rogalj kaznenog prostora, šutirao, ali visoko preko gola.

Drugi deo igre, nove postave, a Mačva igra praktično sada sa prvom postavom. To se odmah primetilo na terenu i već u 47.minutu je bilo 1: 1. Dobra akcija "Čivijaša". Milosavljević i Božić kombinuju, a Šušnjar je odlično poslužen kao na tacni i nije mu bilo teško da matira Prekovića. Bio je to pribran šut ispod golmana Inđije.

Tu Mačva nije stala i praktično drugi tim Inđije se polako povijao pod naletima Mačve. Ipak velikih prilika nije bilo iako su Šušnjar, Milosavljević imali svoje role u pokušaju da ugroze Prekovića.

1: 2 je bilo u 78.minutu. Iskusni Gavrić lako zaobilazi igrača Inđije, loptu šalje u peterac gde je Mišel bio najbliži lopti i lako je plasirao u mrežu. Kod gola je bio evidentan ofsajd, bez reakcije pomoćnog sudije.

Do kraja meča igrači Inđije su se konačno ustalili, pogodili prečku preko Vraštanovića, a Dimitrić je u dve prilike bio nedovoljno precizan bar za remi.

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.