25.03.2019 Nazad  


Put po bodove u Užice !?

Srpski fudbalski prvoligaši će u sredi ispred nas po sedmi put od starta drugog dela sezone na fudbalske terene širom Srbije. Tako i za fudbalere Inđije koji će put Užica.

Inđinčane svakako hrabri podatak da su u dve poslednje utakmice ostvarili pobede. Posebno teška je bila poslednja protiv ekipe Zlatibora. U tom meču je radovao podatak da se u timu konačno našao Srđan Dimitrov. Administrativne prepreke su sada iza ovog igrača koji je pokazao "klasu".

No vremena za dublje analize prosto nema. To potvrđuju i sledeće reči šefa struke, Srđana Blagojevića,

"Specifičnost takmičenja nam nedozvoljava puno odmora. Utakmice se smenjuju jedna za drugom. Zahtevaju permanentnu koncentraciju, visoku energiju i sposobnost adaptacije na umor, promene raspoloženja i zahteve koje nosi gust raspored. Sloboda je klub sa velikom tradicijom, sjajnim stadionom, ali sa problemima unutar kluba koji su ih doveli do borbe za opstanak. Njihova pozicija na tabeli nas neće zavarati, jer su ekipe koje se bore za život posebno angažovane i motivisane. Igrači Slobode, u poslednje tri utakmice kod kuće nisu doživeli poraz. Imaju veliku podršku sa tribina, koja im uliva dodatnu snagu u ovoj borbi. Sve to nam nagoveštava utakmicu sa velikim nabojem u kojoj će verovatno odlučivati koncentracija, detalji i stabilnost. Posebnu pažnju moramo posvetiti Peraloviću, Simiću... Moramo biti spremni za ambijent, pritisak sa svih strana, ali verujem da ćemo uspeti da iskontrolišemo sva dešavanja i okolnosti koje nas očekuju. U Užice putujemo sa ambicijama da osvojimo bodove koji bi nam dodatno učvrstili samopouzdanje".

Ovaj duel će biti i poslednji koji će u sredu početi, ali i završiti. Start je predviđen za 18.časova.

Piše i foto: Anđelko Belić, Sportin.biz

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.