11.03.2019 Nazad  


Inđija - Sinđelić 0: 0
Inđija. Gradski stadion, gledalaca oko 300. sudija: Pavle Ilić iz Kragujevca, pomoćnici: Stefan Vojnić iz Boljevca, Miloš Milićević iz Aleksandrovca i četvrti sudija: David Matić iz Novog sada.Delegat: Vuk Blečić iz Beograda. Žuti kartoni: Vraštanović 16’,Veličković 50’– Inđija, Bumbar 26’, Ivković 35’, Đurić 73’  – Sinđelić.

Inđija: Preković (K), Veličković, Vraštanović (Maksimović 81’), Bjeličić, Ivančević, Ilić, Bastajić (Andrejić 57’), Banjac, Anđelković, Rogač, Bađi (Damnjanović 74’).
Trener: Srđan Blagojević

Sinđelić: Trkulja, Bumbar, Blagojević, Čang (Radić 46’), Branković, Matijević, Stanković (K), Ivković (Jović 73’), Đurić, Valentić (Pešić 73’), Vujić.

Trener: Radomir Koković

Fudbaleri Inđije i Sinđelića su odigrali utakmicu po prohladnom i kišovitom vremenu. Teren je bio dobro natopljen i nije pružao najbolje uslove za igru.

U takvim okolnostima u prvom delu meča nije bilo puno prilika da se zabeleže koje su mogle da naslute promenu rezultata na semaforu Gradskog stadiona. Prvo se oprobao Đurić u 6.minutu, koji je posle kornera za goste i odbitka, on je šutirao sa 18.metara od gola domaćina visoko preko gola. Nova prilika, ovog puta za domaćina je viđena u 11.minutu. Bio je to slobodan udarac sa nekih 30 metara od gola gosta. Banjac je šutirao preko živog zida, ali direktno u golmana Sinđelića.  Dugo se čekalo na novu priliku. Ovog puta je Vraštanović oprobao svoj šut sa oko 14.metara iskosa sa leve strane. Njegov šut je otišao kraj gola Trkulje. Gostujući igrač Vujić je dva puta bio u centru pažnje. Prvo je u 39. minutu dobro zagrejao ruke Prekovića posle šuta sa ivice kaznenog prostora. Lopta je prošla kroz šumu nogu, ali je Preković odličnom intervencijom loptu poslao u korner. Dva minuta kasnije se oprobao sa preko 30.metara. Ovog puta je lopta otišla preko prečke gola domaćina.

Drugo poluvreme počinje sa dobrom prilikom za Vraštanovića. Igrao se 51.minut kada je ovaj igrač iskosa sa sa desne strane sa oko 12.metara šutirao u ugao, ali je sjajno intervenisao Trkulja. Dva minuta kasnije i Ivančević oprobava svoj šut sa gotovo iste pozicije. Ovog puta lopta odlazi kraj gola. Nov šut ka golu Sinđelića iz levice Banjca. Ovaj mladi igrač se oprobao u 64.minutu sa oko 25.metara od gola Trkulje, ali je ona otišla visoko preko gola. Nov pokušaj šuta sa distance je viđen u 67.minutu. Vraštanović šutira u sam ugao gola gosta, a Trkulja boksuje loptu iz samog ugla svog gola. Minut kasnije i pokušaj Bađija. Njegov šut sa ivice kaznenog prostora završava u naručju dobro postavljenog gomana. U nastavku jak pritisak Inđije je nastavljen. Međutim onih prvih prilika za gol nije bilo. Gost se orijentisao na kotranapade, a sve malobrojne akcije su završavale oko kaznenog prostora domaćina.

Na kraju remi u meču bez golova na tugu promrzlih gledalaca.

Piše i foto: Anđelko Belić, Sportin.biz

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.