31.08.2018 Nazad  


Zeleno beli kreću na put dalek

Fudbalski klub Inđija je u pravom fudbalskom zaletu od starta nove prvoligašeke sezone.

Četiri utakmice, deset bodova. Taj niz komentariše i šef stručnog štaba Inđije, Srđan Blagojević,

"Posle uspešno rezultatski odrađena prva četiri kola, nemamo puno vremena za proslavljanje, jer smo odmah okrenuti i usredsređeni ka novim izazovima. Analizirali smo utakmicu sa Žarkovom. Kao i svaki put apostrofirali smo pozitivne momente ali i skrenuli pažnju na prostore i trenutke u igri da imamo mogućnosti i kvaliiteta da budemo bolji. Ne zanosimo se, ne uljuljkujemo se dobrim startom, svesni smo da je pred nama dugacak i turbulentan put. Tražimo od svih u klubu da zadržimo mirnoću, skromnost i posvećenost radu. Najbitnije je da iskoristimo svaki trenutak da napredujemo i budemo bolji nego prethodnog dana".

Nov rival Inđiji je poznato fudbalsko ime. Novi Pazar je uvek znao da prepozna prave fudbalske vfrednosti. Sličnog mišljenja je i Blagojević,

"Pred nama je veliki izazov, gostovanje u Novom Pazaru. Prava fudbalska sredina, sa ogromnom pozitivnom energijom i publikom koja poznaje fudbal. Mladi igrači u Novom Pazaru su izuzetno motivisani i spremni da svakom pruže ogroman otpor. Talentovana ekipa, pred kojom je budućnost. Tri kola nisu poraženi, a primili su samo jedan gol što nam dodatno oslikava snagu našeg nedeljnog domaćina. Neće biti lako, poštujemo ih, ali verujem da će naši igrači iskoristiti ovaj pravi fudbalski ambijent i pokazati svima da dobar start nije plod slučajnosti. Svi igrači su spremni, vraća se Ilić posle crvenog kartona".

Zeleno bela ekspedicija na put kreće u subotnjim popodnevnim satima. Utakmica se igra u Novom pazaru pod reflektorima, sa početkom od 19 časova.

Piše i foto: Anđelko Belić, Sportin.biz

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.