17.08.2018 Nazad  


Inter u Inđiji

Sutra startuje takmičenje u Kvalitetnoj omladinskoj fudbalskoj ligi Srbije.

Omladinci inđijskog prvoligaša će u prvom meču biti domaćini ekipi beogradskog Internacionala. Ne tako davno ova dva kluba su odigrala trening utakmicu u Beogradu i tada je rezultat bio 1: 1. Protivnik je sigurno za respekt jer se u ovom mladom klubu radi vrlo dobro što ističe i trener Inđije, Miroslav Blanuša,

"Radi se o jednom vrlo dobrom kolektivu gde se vidi trenerski trag mog kolege. Tim koji igra uvek za gol više od svog protivnika. Zbog toga poštujemo našeg sutrašnjeg protivnika, ali se nadamo i uspehu i prvim bodovima. Mi iza sebe imamo dug rad. Ekipa je praktično nova. Tu je više novih igrača nego starosedelaca, ali je ekipa kompaktnija od prošlosezonske. Pred nama je duga jesenja sezona, posebno je zgusnut raspored u ovom mesecu i zbog toga nam je izuzetno važan dobar start".

Zeleno beli momci i gosti iz beogradskog Intera će sutra od 11 časova praktično otvoriti i novu fudbalsku sezonu u Inđiji. Zbog toga se očekuje i pristojna poseta ovoj utakmici na kojoj je ulaz na južnu tribinu besplatan.

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.