02.08.2018 Nazad  


Vladimir Pročikljević nije zaboravio svoj klub
Fudbalski klub Inđija kao i pred svaku novu fudbalsku sezonu promoviše nove dresove u kojima će nastupati u Prvoj ligi Srbije.

Tako je bilo i danas gde je predstavljena nova garnitura dresova u kojima će nekadašnji superligaš pokušati da ponovi istoriju i plasira se u superligaško društvo. Da je zeleno bela zajednica sve jača pokazuje se i na primeru nabavke garniture dresova. Tako je bivši trener u ovoj ekipi Vladimir Pročikljević bio taj koji je isfinansirao dresove i opremu koja uz to ide za seniorski sastav zeleno belih.

Na taj način Vladimir nije zaboravio klub u kojem je stekao prve trenerske korake, a sada svoju karijeru gradi kroz stručni štab jednog Kineskog prvoligaša. Daljina nije bila prepreka da se i na ovaj način oduži svom matičnom klubu.

"Lepo je imati osećaj zajednice", počeo je naš razgovor povodom ovog događaja sportski direktor FK Inđija, Dragan Pilipović i potom nastavio, "Zahvaljujemo se našem nekadašnjem članu koji gradi vrlo uspešnu trenersku karijeru u dalekoj Kini. Nadamo se da će njegov primer biti samo potstrek i da se ostali fudbaleri i stručnjaci, a koji rade i žive u inostranstvu sete svojih korena i lepih provedenih dana u zeleno belom timu".
 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.