10.03.2018 Nazad  


Bežanija - Inđija 0: 0

Bežanija. Stadion FK Bežanija. Sudija: Dalibor Manojlović iz Knjaževca, pomoćnici: Miodrag Zdravković iz Ražnja i Miloš Milićević iz Aleksandrovca, četvrti sudija: Andrija Stojanović iz Beograda. Delegat: Dragan Ković iz Sremske mitrovice. Žuti kartoni: Đorđevoić 54' - Bežanija, Kovačević 44' - Inđija. Crveni karton (drugi žuti): Bjeličić 84' - Inđija.

Bežanija: Krunić, Stojanović, Radovanović, Filipović, Guzina (Radočaj 46'), Milošević, Matijević (Mrkela 65'), Đorđević (K), Gojkov (Perović 78'), Smiljanoć, Desančić.

Klupa: Kovačević, Mrkela, Jeremić, Bašanović, Radočaj, Šušnjar, Perović.

Trener: Aleksandar Stanković Inđija: Preković, Anđelković (Nikolić 76'), Kovačević (K), Mlađović, Rogač, Plavšić, Stoiljković, Vraštanović (Bjeličić 68'), Milisavljević, Mojsilović, Nikodijević (Ivančević 90').

Klupa: Stanivuković, Majdevac, Ivančević, Vujasin, Nikolić, Bjeličić, Lazić.

Trener: Srđan Blagojević

Sremski derbi je odigran po preavom prolećnom vremenu.

Važnost utakmice, posebno za domaćina koji se nalazio u zoni za ispadanje je igru ograničila na sredinu terena. Domaćin je u prvcom delu utakmice bio nešto agresivniji, ali sem par šuteva sa distance nije ozbiljnije zapretio Prekoviću. Inđija sa druge strane se dobro snalazila u tom pritisku i očuvala je svoju mrežu.

U drugom delu meča, gost se otvorio, zaigrao bolje i sve do isključenja Bjeličića bio bolji rival. Slično kao i Bežanija i zeleno beli su pokušavali sa distance da ugroze golmana Krunića. Tako su pokušali, Nikodijević i Milisavljević, ali brz veće opasnosti po domaćina. U igru ušli Bjeličić je u razmaku od samo sedam minuta dva puta zaradio opomenu i domaćin je od 84' imao igrača više na terenu.

Tada je usledio pritisak domaćina ka zadnjoj liniji odbrana gosta, ali opet bez prave prilike za gol. Na kraju mršavih i zasluženih, 0: 0.

Piše: Anđelko Belić Sportin.biz Foto: Dragan Pilipović

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.