24.09.2008 Nazad  


Kodžo : Rizik se isplatio

Inđijci su pružili najbolju igru u dosadašnjem toku prvenstva. Pobeda nad čvrstim i borbenim Novim Pazarom došla je kao melem na ranu posle poraza u Sremskoj Mitrovici.

Nisu se pokolebali ni kada su gosti poveli, brzosu stigli do preokreta. Svi su bili maksimalno borbeni, a ton igri davao je Predrag Kodžo. Nisu gosti imali rešenje za najiskusnijeg, a pogodak u 86.minutu, direktno iz kornera, bio je šlag na tortu. Velemajstorski potez podigao je na noge više od hiljadu promrzlih gledalaca.

-Znali smo da neće biti lako, Novi Pazar pruža solidne igre na našem stadionu. Imali smo muke, gosti su poveli, ali nismo se pokolebali i ataci su se brzo isplatili. Istrajali smo, bilo je sjajnih poteza i uzbuđenja, ovakve igre su najbolja preporuka za navijače – istakao je Predrag Kodžo.

-Pogodak u 86.minutu retko se viđa na našim terenima?

-Zahvatio sam loptu sa mnogo felša. Svi su očekivali centaršut na pet metara, ali u deliću sekunde promenio sam odluku,, rizikovao sam i to se isplatilo. Nisam video kada je lopta ušla u mrežu, ali sam po reakcijama iz gledališta shvatio da je varka uspela.

Zeleno-beli su na 3.mestu, sa 12 bodova.

-Igramo sve kvalitetnije, da nije bilo kiksa protiv Sevojna, bilo bi i bolje. Imamo jači sastav od svih ranijih i garantuje uspeh, uz iskusne i prekaljene borce,  polako se nameće i nekolicina perspektivnih. Igramo uspešno kod kuće i u gostima, bez većih oscilacija. Ličnim učinkom sam, takođe, zadovoljan, iako su naporne utakmice baraža ostavile traga. Sada je sve na mestu i uz malo sreće biće još ovakvih igara – jasan je predrag Kodžo.

 

D. Milovanović, Sportski žurnal

 
Postojeći komentari (1)

marko, 25.11.2008
Kodzo je legenda Indjijskog fudbala
Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.