08.09.2017 Nazad  


Zeleno beli gostuju na najlepšem prvoligaškom stadionu

Drugo gostovanje je pred fudbalerima Inđije.

Posle dve pobede na svom terenu i poraza na gostovanju u Vranju zeleno bela ekspedicija će put zapadne Srbije. FK Inđiju će ugostiti dojučerašnji superligaš Metalac iz Gornjeg milanovca. U poslednjoj deceniji često su snage i znanje odmeravala ova dva kluba, a u jednoj sezoni (2010 godine) su bili i deo superligaškog takmičenja. Ovog puta će domaćin tražiti svoju pobedu broj jedan na sopstvenom terenu. Onu prvu su izborili na gostovanju u Zemunu kada su u ponedeljku iza nas savladali Teleoptim (1: 2).

O tom gostovanju, ovako razmišlja trener FK Inđija, Spasoje Jelačić,

"Pre ovog prvenstva na pitanje vaših kolega, Koga smatram za fovorita u borbi za sam vrh u ovom takmičenju, ja sam izgovorio precizno da je jedan od kandidata ekipa Metalca. Iza toga stojim. Smatram da idemo u goste jednoj od najkvalitetnijih ekipa u našem takmičenju Prve lige Srbije. Imaju izuzetno kvalitetnu ekipu, sastavljeno od individualaca koji imaju određeni kvalitet. Naravno svi preduslovi postoje da tamo pružimo jednu dobru igru. Teren i ambijent je sjajan. Stadion je jadan od najboljih u našem takmičenju Prve lige Srbije. Očekujem jednu dobru našu predstavu. Naši igrači će imati potpunu slobodu i nadam se da će prihvatiti nadigravanjesa ekipom domaćina. Kad kažem nadigravanje, smatram jednu pravu prvenstvenu borbu za bodove. Očekujem od svojih igrača da sa jednim dobrim zalaganjem, borbenošću, disciplinom igre pruže jednu dobru kvalitetnu igru u Gornjem milanovcu".

Predrag Počuča je jedno od brojnih novih imena u zeleno belom taboru. Njegova igra i iskustvo su plenili u poslednjem meču koji su zeleno beli odigrali u Inđiji. Kada je bilo najteže, on je bio taj koji je zatezao odbranu ispred golmana Kneževića. O Metalcu kao inspoiraciji za dobru utakmicu ovaj stameni igrač kaže,

"Pre svega odlična ekipa. Mi idemo dole da se borimo, da pokažemo koliko smo mi dobri. Ja verujem u nas jer smo stvarno dobra ekipa. Oni su kao i svaki drugi protivnik. Mi se spremamo kao i pred svaku drugu utakmicu, isto tako i protiv njih. Tako da se nadam najboljem tamo dole. Idemo uvek na tri boda. Videćemo šta će da bude. Teren jeste odličan za razliku od prošlog terena i tu je velika razlika. To i nama ide u prilog. Mi volimo da igramo fudbal i pas igru".   

Utakmica u Gornjem milanovcu se igra u nedelju sa početkom od 19 časova.

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.