17.05.2017 Nazad  


Težak poraz zeleno belih

Inđija. Gradski stadion, gledalaca oko 400. Sudija: Nemanja Ćirić iz Subotice, pomoćnici: Miljan Mišić iz Zrenjanina i Miloš Simović iz Lovćenca. Četvrti sudija. Novica Anđelovski iz Kačareva. Delegat: Saša popov iz Srpske Crnje. Strelci: Lemajić 35' - Inđija, Perić 30', Lekić 39', Mijailović 51', Krmar 86' i Stojanović 90+1' - Bežanija. Žuti kartoni: Bosančić 32' - Inđija, Mrkela 73' - Bežanija.

Inđija - Bežanija 1: 5 (1: 2)

Inđija: Knežević, Dolmagić, Marković, Lalić, Simunović, Todić (Mrđa 78'), Vujasin (Bajić 67'), Srbijanac, Krstanović (Panjak 55'), Bosančić, Lemajić (K).

Trener: Spasoje Jelačić.

Bežanija: Milovan lekić, Filipović, Milošević (Krmar 66'), Nikola Lekić (Uroš Stojanović 75'), Jeremić, Čađenpović, Aničić, Perić, Miloš Stojanović, Mrkela (Zekić 86'), Mijailović.

Trener: Milija Žižić.

Odavno fudbaleri Inđije nisu bili ovako igrački razbijeni na svom stadionu u Inđiji.

Bežanija je bila taj tim koji se u svakom trenutku pitao za dešavanja na terenu. Lako su gosti gradili svoju igru. Srednji red kod zeleno belih kao da nije ni postojao na ovoj utakmici. Uz to često su grešili u dodavanjima i građenju sopstvenih napada gde su do sada bili i najjači.

Samo je pravu partiju pružio u domaćem timu kapiten Darko Lemajić i donekle Mile Vujasin. Ipak da i u porazu ima lepih trenutaka pokazali su nadolazeći talenti u ovom klubu. Posebno je oduševio sa svojim potezima Panjak koji je u par navrata pravio takvu pometnju da se zadnjij liniji gosta par puta zavrtelo u glavi. Uz njega na seniorsku scenu je stupio i Nemanja Mrđa. Utisak o njegovoj igri nije bio tako jak. Ipak za ovog momka, kao i za Davida Bajića tek predstoje prave seniorske bitke.

Bežanija je posle silne inicitijative do gola stigla tek u 30.minutu. Pre toga su čak pet puta bili u prilici da ugroze Kneževića. Gol je u tom minutu postigao Perić. Bila je to čista akcija gosta, kao na treningu uz kegle. Mrkela je sjajno zavrnuo loptu sa desne strane napada, a Perić je u padu loptu poslao u mrežu. Knežević je loptu samo dotakao, nedovoljno da istu spreči da uđe njemu iza leđa u gol. 0: 1

Domaćin brzo poravnava rezultat. Sada su Vujasin i Lemajić prodali gostujućim štoperima aut foru. Odbrana je bila kao sleđena, a Lemajić šalje loptu ispod nogu Lekića. Bio je to 35.minut igre. 1: 1.

Drugi Lekić, Nikola je u 39.minutu ponovo doveo goste u prednost. Opet je to bila akcija po strani napada gosta. Sada je Aničić sjajno gađao glavu usamljenog Lekića kome nije bilo teško da savlada golmana domaćina.

51.minut je nagovestio da Inđija može i do decenijskog poraza na sopstvenom terenu. Mijailović se nameštao usamljen iskosa sa leve strane napada svog tima. Sa roglja kaznenog prostora je uputio teledirigovanu loptu u suprotno malu mrežicu domaćina, 1: 3.

1: 4 je bilo u 86.minutu. Brza akcija gosta. Lopta je samo klizila po travi majstora Bože. Poslednji sa njom je igrao Krmar koji istu lagano smešta u mrežu.

1: 5 je bilo u prvom minutu nastavka utakmice. Bio je to korner za Bežaniju. Lopta seda na glavu Uroša Stojanovića koji je kuca iza leđa Kneževića. Bio je to čak treći gol glavom gosta na ovom meču.

Zeleno beli su se danas negde zagubili.

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.