12.05.2017 Nazad  


Put zeleno bele vodi u Kulu

Posle turbulentne jesenje sezone inđijski fudbalski prvoligaš je uplovio u mirne vode završnice takmičenja.

Opstanak je obezbeđen pre svega sigurnim igrama na sopstvenom terenu, a sada borba za poziciju broj četiri više nije tako nestvarna. Sledeći rival Inđinčanima će biti tim OFK Odžaka. Međutim zeleno beli neće putovati put Odžaka, već će ih on odvesti u Kulu. I to na mesto gde su poslednji put imali uspeh, ali sa drugim rivalom, Hajdukom. I to među superligašima. Hajduka nema na fudbalskoj sceni već nekoliko sezona jer je klub praktično ugašen. Ali to je neka druga tužna priča kulske opštine i sportske javnosti.

OFK Ožaci su u predhodnom kolu izgubili meč na istom mestu od Kolubare i sebe doveli u vrlo neugodnu poziciju na tabeli. Opstanak im je sada ipak realno "tako daleko".

Inđinčani ne brinu tuđu brigu, a o tome govore i reči šefa struke, Spasoja Jelaćića,

"Očekuje nas novi izazov. Idemo u goste ekipi Odžaka. Utakmica se igra kao što znate u Kuli. Ono što je nama značajno je da je u Kuli izuzetno kvalitetan teren, sjajan stadion, sjajan objekat. Pravi fudbalski ambijent. I naravno da to nama kao ekipi je od velikog značaja, pošto ekipa Inđije, zaista želi i teži ka tome da pre svega igra fudbal na način koji je u stilu ove ekipe. Ono što ste rekli je tačno. Ekipa Ožaka se nalazi u jednoj situaciji gde svaki bod znači i da je možda malko teška situacija u borbi za opstanak. Međutim, to je sve što se tiče ekipe Odžaka. Znamo njihovu situaciju, ali pre svega gledamo sebe, gledamo svoj klub, našu ekipu i mi smo pravi sportisti. I samim tim kada sam rekao da smo pravi sportisti sa time sam rekao sve".

Uz Spasoja Jelačića su govorili i golmani ovog kluba, Dejan Stanivuković i Bojan Knežević.

Opširniji izveštak sa KZN možete pogledati na TV kanalu Sportiin. biz-a. Ili klikom ovde.

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.