14.04.2017 Nazad  


Na redu "Sremački derbi"

Pred fudbalerima Inđije je novi prvenstveni okršaj. U goste im stiže gost iz donjeg Srema, Budućnost iz Dobanovaca.

U prošlosti ova dva kluba su se retko sastajali, a sada su zajednički u središnjici prvoligaške tabele. Inđija je izašla teško iz okršaja sa Novosađanima gde su po opštoj oceni u najmanju ruku teško oštećeni. Penal koji je bio dosuđan za domaćina Proleter, a potom nedosuđen za zelano bele svakako ne mogu da spadaju u domen sudijske procene nego pre bi to spadalo u domen loših namera.

No to mora ostati iza inđijskog prvoligaša, a o tome govore i reči trenera golmana, Branislava Radakovića,

"Sa nekog našeg trenerskog gledišta mi smo zadovoljni kako je ekipa na terenu izgledala. O nekim vanfudbalskim stvarima ne bi hteli da pričamo. Mislim da nije vredno toga. Kod nas u Srbiji se svi generalno bave više tim vanfudbalskim nego fudbalskim stvarima. Ekipa je delovala dosta korektno. Igrali smo dobro prvi deo utakmice".

U prvom delu prvenstva Budućnost je relativno lako izašla na kraj sa svojim sutrašnjim domaćinom. Radaković se osvrnuo i na tu utakmicu sa sledećim utiscima,

"Nismo generalno bili zadovoljni kako je to tamo izgledalo. Nadamo se da ćemo ih dobro ugostiti i biti dobri domaćini, ali da će bodovi ostati ovde u Inđiji".

Mile Vujasin slovi za igrača koji ima razornu levicu. Ovaj "paker" je imao malu krizu igre na startu ovog proleća. Igra u Novom sadu i pored poraza zeleno belih može da raduje stručni štab.

"Na početko ove polusezone nisam bio zadovoljan sa svojom igrom. U poslednja dva kola malo to ide na bolje. Očekujem da u susretu sa ekipom Budućnost Dobanovci pružim svoj maksimum i naravno da osvojimo sva tri boda".

Mile Vujasin se u svom izlaganju na Konferenciji za novinare obratio i gledaocima u Inđiji. Pokušao je da pozove ljubitelje fudbala na sutrašnju utakmicu,

"Voleo bih da dođe što više naših navijača i da nas podrže u sutrašnjoj utakmici".

Meč 22.kola Prve lige Srbije počinje sutra u 15,30 časova.  

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.