07.04.2017 Nazad  


Pobeda protiv Romantičara nosi nov izazov

Fudbaleri Inđije su brzo prebrodili poraz u Zemunu i u 20.kolu Prve lige Srbije su zabeležili prvu pobedu ovog proleća pred svojom publikom.

Savladana je u toj utakmici ekipa OFK Beograda koja po igri prikazanoj u Inđiji i ne zaslužuje položaj "fenjeraša". Inđinčani su u svakom momentu znali šta hoće u toj utakmici i pored dobre igre stigao je i rezultat od 3: 1.

"Odlična igra i odlična reakcija ekipe na poraz u Zemunu"

započeo je pomoćni trener u FK Inđija Nedeljko Babić svoju analizu utakmice sa Beograđanima, a potom je dodao,

"Momci su sjajno odreagovali na terenu. Iz toga je izašao i dobar rezultat na terenu i osvojena su nova tri boda. Tu je i odlično raspoloženje u ekipi. S'tim raspoloženjem i ulazimo u sledeću utakmicu protiv Proletera. Tu utakmicu igramo, kao što znate u malo nepopularnom terminu u ponedeljak. To je odluka FSS. Tako da imamo malo više vremena za odmor i imamo malo više vremena za pripremu same utakmice sa Proleterom".

Slobodan Lalić nije bio deo tima u prošloj utakmici zbog suspenzije koja je uslovljena sa žutim kartonima. Ovog puta će opet biti deo tima kao starter. Iz položaja gledaoca utakmice on je ovako analizirao meč sa OFK Beogradom,

"Utisci su dobri. Najbitnije je da nismo potcenili ekipu OFK-e zbog njihovog stanja na tabeli. Tako smo i ušli u utakmicu sa namerom da pobedimo i da ih nepotcenimo i to se i ostvarilo. Svi su dali svoj maksimum i završilo se povoljno po nas".

Lalić je bio deo zeleno belog tima u jeseni iza nas protiv sledećeg rivala ekipe Proletera. Sada su Novosađani u dubokoj proletnoj krizi rezultata. Pitanje za Lalića je bilo, Da li će ona biti nastavljena ?

"Mi ćemo dati sve da ona bude nastavljena, ali kao što znamo svi, to je dobra školovana ekipa. Njih isto nesmemo potceniti što nemaju bod u ovom drugom delu prvenstva. Moramo ući maksimalno angaržovano u utakmicu. Nadam se povoljnom rezultatu po nas".   

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.