26.03.2017 Nazad  


Zemun - Inđija 1: 0 (1: 0)

Zemun. Gradski stadion, gledalaca oko 1.000. Sudija. Danilo Grujić iz Niša, pomoćnici: Igor Kocić iz Vlasotinca i Miloje Milićević iz Prokuplja. Četvrti sudija: Nenad Minaković iz Novog Sada. Delegat: Vukomir Perić iz Bora. Strelac: Ljubomirac 27' – Zemun. Žuti kartoni: Ristović 12' i Osmanagić 81' – Zemun. Lalić 27' i Lemajić 40' – Inđija.

Zemun: Kirovski, Božović (K), Vučić, Bubanja, Cvetković, Luković, Ristović (Osmanagić), Ljubomirac (Đokić), Dimić, Lukić (Beljić), Milosavljević.

Trener: Milan Milanović

Inđija: Stanivuković, Dolmagić, Marković, Lalić, Todić, Nikodijević (Đokić), Vujasin (Krstanović), Ivanović, Kovačević (Srbijanac), Bosančić, Lemajić (K).

Trener: Spasoje Jelačić

Bila je to prava fudbalska predstava koja je mogla da zadovolji preko 1.000 gledalaca, ali i brojni TV auditorijum.

Dva sremska prvligaša su se predstavila u dobrom svetlu. Posebno domaćin u prvom delu meča. Taj deo je Zemun i dobio tako što je postigao gol u 27.minutu. Bila je to dobra akcija domaćina, Stanivuković je odlično reagovao prilikom šuta domaćeg igrača iz neposredne blizine gola gosta. Ali je odbijena lopta pogodila nekog iz odbranbene linije danas crveno belih, a ona se na njihovu nesreću odbija do Ljubomirca koji je i pored intervencije Dolmagića smešta u nezaštićenu mrežu, 1: 0.

U nastavku nije bilo previše prilika za gol iako je Zemun bio bolji rival.

Saveti stratega gosta, Spasoje Jelačića kao da su probudili Inđinčane koji su sada bolji tim od svog domaćina. Grčevito se domaćin branio posebno u zadnjih 15 minuta igre. Kirovski je činio čuda na svom golu, a o šansi Nikodijevića gosti će dugo raspravljati. Ona je bila u domenu stoprocentnih.

 Na kraju remi je bio pravičnija opcija, ali tri boda su ostala Zemuncima.

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.