17.03.2017 Nazad  


Beograđani sledeći izazov

Pomalo neočekivan start prvenstva je iza zeleno belih igrača ovog proleća.

Očekivala se sigurna pobeda u prvoj utakmici drugog dela prvenstva, ali su mreže u meču sa čelarevskim klubom mirovale. Tu nije pomogao ni penal koji je na nesreću loše izveo Vujasin. Druga utakmica je odigrana u Užicu. Već po nekoj maloj tradiciji Erama je preselo to gostovanje, kao i u letu iza nas Sremcima. Inđija je slavila posle rezultatskog preokreta sa 2: 1. To je klubu, igračima i stručnom štabu dalo mirnoću u radu u sada nedelji iza nas.

Kako očekuje duel sa beogradskim Sinđelićem je izneo trener Spasoje Jelačić,

"Sinđelić je jedna ozbiljna beogradska ekipa. O njima imamo dovoljno saznanja i pripremamo se tokom cele nedelje za tu utakmicu. Što se tiče Sinđelića, znamo da su u sličnoj seriji kao i mi. Nemaju poraz. Imaju jednu nerešenu utakmicu i pobedu. Igraju jedan dopadljiv fudbal. Nadam se da će utakmica pred nama biti skroz drugačija u odnosu na prvo kolo kada smo ugostili ovde ekipu Čelareva. Pre svega mislim da će ekipe Sinđelića hteti da se nadigrava i da će doći da se prikažu u što boljem svetlu. Iz tog razloga nadam se da ćemo mi adekvatno odgovoriti na taj njihov stil igre".

Darko Lemajić nije igrao u prva dva proletna kola jer je bio među suspendovanim igračima posle isključenja u poslednjem jesenjem kolu u Šapcu. Očekuje se da će se kapiten tima sutra pojaviti na terenu za igru. On o tome ima svoje viđenje,

"Atmosvera u ekipi je odlična. Dosta nam je značila ova pobeda u Užicu. Uspeli smo da slavimo protiv ekipe koja pretenduje na ulazak u ligu. Pokazali smo svima da možemo. Verujem u ekipu i mislim da smo spremni da već u subotu zabeležimo prva tri boda na svom terenu".

Za medije je govorio i Filip Ivanović, štoper u zeleno belom timu. Kompletan intervju i govor Ivanovića pogledajte u TK Smeču Turističkog kanala i Sportin.biz-a ili klikom ovde.  

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.