10.03.2017 Nazad  


Želja za revanšom

Posle remija u prvom proletnom kolu sa ekipom ČSK Pivare, fudbaleri Inđije će put Užica.

Proletni prvoligaški debi nije bio najuspešniji za zeleno bele jer se očekivala sigurna pobeda, a da je ona bila blizu su bili i svedoci gledaoci na Gradskom stadionu u Inđiji. Taj remi je polako i arhiviran. Pred Inđijom je teško gostovanje kod ekipe koja želi nazad u elitni rang Srbije. Sloboda je i poseban motiv za njenog bivšeg igrača Dina Dolmagića, a on ovako razmišlja o tom duelu,

"Igrao sam tri godine u Užicu. Znam koliki je pritisak kada se igra na njihovom stadionu. Mislim da bi to trebala da bude naša prednost. U prvom kolu smo mi ovde napadali celu utakmicu, gost se branio. Nisu uputili praktično ni jedan udarac u gol. U Užicu nas očekuje malko drugačija utakmica. Oni napadaju Super ligu i verovatno će tako igrati na pobedu. Mislim da mi imamo kvalitet. Sloboda nije kvalitetnija ekipa od nas i ako budemo kompaktni kao u prvom kolu, mislim da bi i pozitivan rezultat trebao da dođe".

Dino je u predhodnom duelu sa "pivarima" bio najbolji pojedinac u timu, a on o tome ima  skromno mišljenje,

"Iskreno, zadovoljstvo mi je, ali bih više voleo da je to Vujasin i da je dao gol (iz penala prim.aut.) i da je on bio igrač utakmice".

Na konferenciji za medije je govorio i trener Spasoje Jelačić.  Sve to možete pogledati na TK TV kanalu u emisiji TK Smeč ili na SportIN TV kanalu, klikom ovde.

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.