18.02.2017 Nazad  


Drugi poraz zeleno belih

Fudbaleri Inđije su odigrali novu trening utakmicu.

Zeleno beli su bili gosti kod ekipe Bežanije. Po tradiciji i u prvenstvenim mečevima Bežanija je na svom terenu za gol bila bolji rival. Taj rezultat je mogao biti i sasvim drugačiji da su gostujuči strelci bili prisebniji i precizniji u otsudnim trenucima meča. Posebno se to odnosi na Bosančića koji nije bio precizan sa bele tačke. Njegov šut sa mesta odakle se izvode penali je završio visoko preko gola Bežanije. Blizu gola su gosti bili i posle udarca Vujasina. Njegov šut je završio na stativi domaćeg golmana.

Jedini gol na meču je pao u 78.minutu posle dobre akcije domaćina, a strelac je bio Stojković.

Indjija: Stanivuković, Dolmagić, Kovačević, Ivanović, Lalić, Simunović, Todić, Bičkaji, Nikodijević, Vujasin i Bosančić.

Igrali su još: Blagojević, Ilić, Krstanović, Mrđa, Banjac, Marković, Todorović, Panjak, Bajić, Đokić, Živanović, Lemajić, Srbijanac, Banjac.

Novu pripremnu utakmicu će Inđija odigrati u utorak 21.februara. Tada će odigrati meč protiv ekipe Partizana. Utakmica se igra u "Zemunelu" sa početkom od 13.časova. Generalna proba će biti meč sa ekipom "Zvijezde" iz Bijeljine.

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.