09.02.2017 Nazad  


Pripreme teku po planu

Tri nedelje rada u pripremnom periodu je iza fudbalera Inđije.

Treniralo se na terenima koje poseduje ovaj klub te u balon sali koja se nalazi u SC Leje, a korištene su i usluge SC FSS u Staroj Pazovi. Bilo je to dovoljno vremena da šef stručnog štaba Spasoje Jelačić i vidi sa kojim igračkim kadrom radi, a o tome on govori,

"Pripreme teku po planu. Mogu da kažem da sam zadovoljan sa dosadašnjim delom priprema i onim što je urađeno. Na samom početku smo imali kao i svi klubovi sa ovim vremenskim, da se tako izrazim neprilikama koje su bile kada su tereni bili izuzetno zaleđeni i nije bilo baš uslova za rad. Agilna Uprava FK Inđija nam je obezbedila zaista prave uslove da prebrodimo i taj deo. Uspeli smo da radimo u Kući fudbala i u balonu u Lekjama, tako da smo radili u uobičajenom toku. Ono što raduje je da nemamo nekih povređenih igrača koji prave neku veću pauzu tokom priprema. To su sitne upale ili kontuzije od udaracatokom treninga ili pripremnih utakmica. Naravno igrači Inđije sprovode to što je stručni štab zamislio zaista profesionalno i mogu da kažem da sam sa dosadašnjim delom rada zadovoljan".

Tri pripremne utakmice su do sada odigrane. Tri pobede. Ona prva je bila svakako po imenu ekipe rivala i najteža,

"Rezultatski gledajući, mi smo pobedili te tri utakmice. Međutim, kako odmiču pripreme mislim da se neki pomak vidi u našem radu i igrači polako prihvataju te neke zahteve koje im daje stručni štab. Tako da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje. Nismo naravno na još onom nivou koje bi ja i stručni štab želeli, ali se pomak vidi".     

Prvi sledeći ispit za zeleno bele je u meču sa timom Mačve iz Šapca. Jesenji prvoligaški šampion i Inđija će taj meč odigrati u Stanišiću, Repunlika Srpska.

Opširniji intervju pogledajte uskoro na kanalu SportIN TV i u sutrašnjem izdanju TK Smeča na Turističkom kanalu od 18,30 časova.

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.