27.07.2016 Nazad  


Nova pobeda fudbalera Inđije

Stara Pazova, SC FSS, gledalaca oko 100, sudija: Milenko Radić iz Inđije.Strelci: D.Knežević 27', Ivanović 30' i Višnjić (penal) 88' - Inđija.

Inđija - Žarkovo 3: 0 (2: 0)

Inđija

: Stanivuković, Pejić, Kovačević, Ivanović, Lalić, Todić, Bosančić, Jovanović, Vujasin, Bošković, David Knežević.

Igrali su još: Višnjić, Plećaš, Srbijanac, Marković, Savanović, Lazarević, Ivković, Kostić, Knežević.

Žarkovo

: Marković, Aničić, Starković, Milanović, Kričak, Bajinović, Janković, Stevanović, Čuvić, Pavić, Guzina.

Igrali su još: A.Petrović, M.Stojanović, Tanasijević, Ivanović, Stanimirović, L.Petrović, Babović, Busnić, Filibanov, Nedović.

Teren sa veštačkom travom u Kući fudbala u Staroj pazovi je bio mesto odigravanja pripremne utakmice fudbalera Inđije i ekipe Žarkova.

Očekivalo se da će gosti prikazati nadaleko poznatu "beogradsku školu fudbala", ali je očito da su to neka davna vremena kojih se sećaju još samo stariji poznavaoci fudbala. Na samom terenu Inđija je bila dominantan rival koja je u svakom trenutku znala šta hoće. Sa druge strane gosti sasvim korektni, ali u pojedinim momentima svoje igre nedorečeni, čak možda i previše plašljivi.

Prvu priliku za gol Inđija ima već u 5.minutu. Bosančić se našao u izglednoj poziciji, ali je načinio potez više i gosti su spasili tada svoju mrežu. Lopta je bukvalno iz prazne mreže glavom izbačena u korner. Nova dobra akcija Inđije u 13.minutu. Sada je Bosančić bio taj koji je spremio loptu za šut Jovanoviću, a golman Marković je na visini zadatka i loptu nogom skreće u korner. Lep prodor Boškovića u 19.minutu. Oštar centaršut ovog igrača u peterac gosta, a Knežević je ipak bio kratak da loptu smesti u gol. Prva prilika ili bar poluprilika za goste u 20.minutu. Lepo je prodirao Stevanović, stvorio je uslove za šut na ivici kaznenog prostora Inđije, ali je požrtvovanom odbranom put lopte skrenut u korner.

1: 0 je bilo u 27.minutu. Pejić je u svom stilu prošao po desnoj strani napada, sjajno je zavrnuo loptu, a mladom Davidu Kneževiću nije bilo teško da zatrese mrežu iz peterca gostujućeg tima.

Tri minuta kasnije i već je 2: 0. Bio je to korner, a majstor "levice" Vujasin sjajno gađa u glavu Ivanovića koji loptu kuca iza leđa Markovića.    

Bilo je u 44.minutu i na domak do rezultata, 3: 0. Opet je Vujasin bio taj koji je imao ulogu pakera, a njegovo dobavanje Pejić pretvara u dobar šut sa oko 20 metara, a on je tada i proslavio Markovića koji je sjajno odreagovao i spasao svoj gol.

U drugom poluvremenu tempo igre je malo opao što je i normalno za današnje vremenske uslove, ali i stepen priprema u kojima se nalaze današnji akteri. Ipak poluvreme nije prošlo bez prilika za gol, ali i za sam postignuti gol. Inđija je u dva navrata bila u prilici za gol, prvo je Kostić namestio šansu Kneževiću u 56', a potom je i Višnjić sjajno šutirao u 77'.

Žarkovo je najbliže golu bilo u 78'. Posle kornera Babović gađa okvir gola Inđije, da bi u nastavku akcije Stojanović bio kratak da odbitak smesti u mrežu. Na njegovu žalost ona je završila u maloj mreži, ali sa spoljne strane gola Inđije.

Potom su dva povratnika u zeleno beli tabor iz Jedinstva Stara Pazova, Danilo Marković i Aleksa Plećaš bili u centru pažnje. Prvi je svoju razornu levicu upotrebio u 80.minutu, ali je bomba otišla kraj stative. Sa druge strane, Plećaš kad god dobije šansu u "vezi" je u prilici da asistira, ali i da se nad njim načini penal. Taj momenat se dogodio u 88.minutu, kada je loptu primio u roglju kaznenog prostora gde je zaobišao rivala i bio oboren.

Sa bele tačke je bio siguran Višnjić, koji je i asistirao Plećašu pre prekršaja nad njim.

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.