30.07.2008 Nazad  


Nova pobeda "Inđije"
Pripreme fudbalera "Inđije" traju nesmanjenom žestinom. Već osam dana puleni trenera Predraga Pejovića vežbaju na Kopaoniku, gde imaju odlične uslove za rad. Uz svakodnevni rad na sticanju neophodne fizičke spreme i uvežbavanje taktičko tehničkih varijanti odigrane su i tri prijateljske utakmice, kroz koje stručni štab proverava individualne mogućnosti svih potencijalnih kandidata za najboji sastav.

Zeleno beli su savladali prvoligaša Hajduka iz Beograda rezultatom 5:0. Sa srpskoligašem Kopaonikom iz Brusa igrali su nerešeno 1:1, a u poslednjoj proveri na Kopaoniku, trijumfovali su u susretu sa Bokeljom, članom Prve lige Crne Gore (1:0). Strelac jedinog pogotka bio je Ljubiša Kekić. Prikazana igra bila je na nivou prethodnih. Bila je to još jedna najava visokih mogućnosti ekipe "zeleno-belih", koji u novom prvenstvu gaje ozbiljne aspiracije.

Za danas je predviđen povratak u Inđiju. Pre toga biće odigrana još jedna prijateljska utakmica. Domaćin fudbalerima "Inđije" na Gradskom stadionu u Kruševcu biće "Napredak", član Meridian Super Lige. Povratak u Inđiju planiran je za kasne večernje sate. Već u subotu na programu je nova ozbiljna provera. U odloženoj utakmici Kupa na području FS Vojvodine fudbaleri "Inđije" sastaće se na stadionu kraj železničke stanice sa Proleterom iz Novog Sada .

D.Milovanović
 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.