13.07.2008 Nazad  


Po snagu na Kopaonik
S obzirom na to da su fudbaleri Inđije u minulom prvenstvu ostvarili cilj i preko baraž mečeva izborili plasman u Prvu ligu Srbije dobili su samo skraćeni odmor, pa je Predrag Pejović već 7.jula izvršio prozivku.

Prvotimce zeleno-belih najpre je u prijatnom ambijentu restorana na igralištu kod železničke stanice pozdravio predsednik kluba Goran Ješić, a posle toga su Predrag Kodžo, Miroslav Blanuša, Ljubiša Kekić, Jovan Golić, Lazar Čukvas, Danko Pavković, Branimir Kostić, Đorđe Lukić, Miloš Ponjević, S.Veselinović, Aleksandar Naglić, Branislav Škara, Predrag Perišić, Nemanja Antunov, Bojan Dubajić, Milan Bubalo, Srđan, Curaković, ladimir Livaja, Danilo Marković, Vladimir Kostić, crnoputi Tjeri Ako i novajlije Rastović i Kesić odradili prvi trening.

Opravdano su izostali Dragolav Poleksić, Ninoslav Kolašinac, Nedeljko Perović i Igor Stanisavljević a prvom treningu nisu se odazvali Milan Dević, Nenad Dragin i Stanislav Ivaniš koji će, najverovatnije, potražiti drugi klub.

Prvotimci Inđije će, najpre, u narednih nekoliko dana, lakše trenirati i obaviti lekarske preglede, od 14. jula radiće se punom parom a 21. jula se odlazi za Brzeće blizu Kopaonika, gde će ekspedicija zeleno-belih provesti 12 dana. Planirano je inače da se odigra 12 do 15 mečeva na kojima će svi igrači dobiti igrači šansu da se nametnu stručnom štabu i izbore mesto u startnoj ekipi. A, što se tiče pojačanja o njima će se rešavati tek narednih nekoliko dana.

-Imaćemo sigurno jači sastav nego u minulom prvenstvu, verni klubu ostaju dosadašnji prvotimci, dovešćemo nekoliko proverenih igrača, a ambicije su zaista velike. Učinićemo sve, da se u Lav kupu Srbije probijemo među najuspešnijih 16 ekipa u državi i da napadnemo plasman u elitnu ligu Srbije – istakao je predsednik kluba, Goran Ješić.

Da. Vićentić, DNEVNIK
 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.