19.02.2014 Nazad  


Stevan Kovačević poslednje pojačanje

Inđijci su završili aktivnosti oko angažovanja igračkih pojačanja. U sam smiraj prelaznog roka pristiglo je jedno od najznačajnijih.

Zeleno-belima je pristupio Stevan Kovačević (26). Kovačević dolazi iz portugalskog premijerligaša Aruke.

Pre odlaska u daleki grad na obali Atlantika branio je boje Smedereva i OFK Beograda. Igra na poziciji centralnog veznog igrača.

Radi se o kreatoru igre, igraču kakav upravo nedostaje prvoligašu iz sremske ravnice koji je na kraju ipak uklopio ekipu koj će, kakao se nadaju u stručnom štabu, biti u stanju da se ravnopravno uključi u borbu za očuvanje sadašnjeg statusa.

Inđijci su sa Kovačevićem dogovorili sve detalje. Zatraženi međunarodni sertifikat pristigao je juče iz Portugala tako da će Kovačević imati pravo nastupa za novi klub već u prvom kolu prolećnog dela prvenstva, narednog vikenda.

Inđijcima predstoji gostovanje u Surdulici i utakmica sa novajlijom u Ligi Radnikom kojeg sa klupe predvodi Saša Nikolić, bivši strateg Inđije.

Pre Kovačevića pristupnice za inđijski tim potpisali su Darjan Matović, golman, doskorašnji prvotimac Javora iz Ivanjice te igrači Vladimir Milašinović (Donji Srem), Miloš Simonović (Radnički - Obrenovac) Uroš Ljubomirac (Javor), Dejan Popović (Leotar - Trebinje), Petar Bjelić (Žarkovo), Dušan Dunjić (BSK - Borča), Saša Kiš i Milan Basrak (Voždovac), Milan Nenezić (Borac - Čačak), Igor Pilić (Mladost - Bački Jarak) i Miroslav Kovačević(Rudar - Pljevlja).

Očekuje se još da pristigne sertifikat za tamnoputog Taslaka, napadača iz Nigerije pa da se u potpunosti posvete finaliziranju priprema za skorašnji start naporne i neizvesne prvenstvene trke.

 

Dušan Milovanović

 
Postojeći komentari (1)

FkpCascais, 26.02.2014
Pozdrav svima. Zelim vam sto vise uspeha do kraja sezone i da izborite opstanak. Pratim vas kad god mogu i volim jako kako funkcionisete kao klub. Ako me neko zna sa komentarisanja na info portali, zna da se zalazem da klubovi imaju balansirane timove sa mladima, starijima, domacima, stranima, iz regiona, itd. i vi u okviru PLS mislim da primerno radite i da je mesto na kojem se trenutno nalazite nepravedno i da ce te uspeti u drugom delu sezone da pokazete vise vas potencijal. Zelim da cestitam takodje administratoru sajta na trudu i na sjajnom nacinu kako odrazava sajt i redovno izbacuje vesti. Samo jedno pitanje: je li "Taslak" ime nigerijca? Znate mu mozda puno ime? Je li potpisao? Je li on jedini stranac?
Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.