28.05.2008 Nazad  


Kodžo: Uživam u baražu
Pobedom protiv trećeplasniranog Proletera (3:0) Inđijci su završili prvenstvenu trku u Srpskoj ligi „Vojvodina“.

Žuti kartoni i povrede doprineli su da se pred navijačima prvi put pojave neki novi klinci, prijatno su iznenadili Antunov, Marković, Dubajić, Curaković, Veselinović, Kostić, Bubalo...Leteli su po terenu i već u prvom delu obezbedili prednost, nisu dozvolili renomiranim gostima da dođu do daha.

- Sticajem okolnosti bio sam prinuđen da Proleteru suprotstavim podmlađeni sastav, bio sam ubeđen da proleterci neće razočarati. Nije ih zahvatila ni debitantska trema, upustili su se u ravnopravno nadigravanje i brzo stigli do dobrog rezultata. U drugom delu, prevladala je želja za samoisticanjem, pa je došlo do pada u igri. Ukoliko prihvate ozbiljan rad i pristupi obavezama, uskoro bi mogli da načine značajan iskorak u karijeri - istakao je trener Predrag Pejović.

Nemanja Antunov je efektnim udarcem, u 2. minutu, načeo mrežu Novosađana, izgarao je tokom čitavog susreta pa je poneo epitet igrača utakmice.

- Sve nas je iznenadilo, ali i motivisalo kad smo pred početak utakmice čuli sastav. Uneli smo u meč mnogo žara, pružili smo maksimum, a stariji igrači su nam dali bezrezervnu podršku – istakao je Antunov.

Za Inđijce iskušenja tek predstoje, „operacija baraž“ počela je odmah posle poslednjeg sudijskog zvižduka. Sve misli okrenute su meču sa obrenovačkim Radničkim, a posle jučerašnjeg treninga otputovali su na Frušku goru, gde će u hladovini jednog od obližnjih izletišta provesti najveći dao vremena, da bi mogli da se koncentrišu.

- Barž nosi veliku dozu uzbuđenja i neizvesnosti. Biće to praznik za naše navijače iz celog Srema, pune tribine, gromoglasno navijanje i posebna koreografija prate ovakve susrete i sve je to dodatni motiv da se pruži maksimum. Radujem se takvim utakmicama, i po pravilu, pružao sam najbolje igre – kaže Predrag Kodžo.

Nisam imao priliku da na delu vidim protivnika, ali sam o Radničkom čuo sve najbolje. Biće zadovoljstvo igrati protiv takvog protivnika jer imamo sličan pristup. Ko bude imao više snage i iskaže veću psihološku smirenost naći će se u drugom krugu.

Dolazak na stadion Obilića najavili su simpatizeri i sportski prijatelji Inđijaca sa svih strana, a polazak navijačkog karavana predviđen je za 14,30 časova ispred stadiona.

Činjenica da će se utakmica, umesto u Zemunu, igrti na Vračaru, zeleno-beli prihvatili su mirno.

- Stadion Teleoptika bi nam bio prihvatljiviji, ali imamo poverenje u organe FS Srbije- istakao je Dragan Pilipović, izvršni direktor Inđije.
 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.