20.07.2013 Nazad  


Danas sa Radnikom

Inđijci će danas (subota) odigrati zanimljiv prijateljski meč. Protivnik će biti Radnik iz Bijeljine, član Premijer lige Bosne i Hercegovine. Rival po meri za ono što stručni štab Inđije planira da odradi u ovom pripremnom periodu. Biće ovo prava prilika da se u odmeravanju snaga sa jakim protivnikom na delu vide mogućnosti pridošlih novajlija i stručni štab sagleda čime u ovom trenutku raspolaže.

Inđijski ljubitelji fudbala svakako će sa pažnjom pratiti meč u želji da se uvere u mogućnosti tima u formiranju kao i potencijal premijer ligaša iz susedne države. Početak susreta zakazan je za 17:30 časova. 

Inđijci nastavljaju uspešnu saradnju sa klubovima iz okoline. Posebno plodonosna je sportska saradnja sa Hajdukom iz Beške, klubom iz inđijske opštine.I ovoga puta među Beščane su poslali četvoricu perspektivnih omladinaca. Narednu sezonu u dresu vojvođansog ligaša provešće Nemanja Mitrović, Nikola Kovačević, Milutin Krivošija i Nebojša Trkulja.

U redovima Hajduka imaće priliku da steknu neophodno takmičarsko iskustvo kaleći se u kvalitetnom takmičenju zapadne grupe Vojvođanske fudbalske lige. Imaće i tu pogodnost da ih sa klupe predvodi Petar Jeftić, trener koji ih je prethodne sezone vodio u omladinskom takmičenju a od naredne jeseni biće strateg Beščana.

Dušan Milovanović

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.