13.05.2008 Nazad  


Slavko Tuvedžić ponovo na čelu inđijske fudbalske organizacije
Na nedavno održanoj izbornoj skupština Opštinskog fudbalskog saveza Inđija, ocenjeno je da je dosadašnji rad bio dobar i istaknuto je da su ostvareni planirani rezultati. Kako je napomenuo predsednik Slavko Tuvedžić, svi klubovi sa područja inđijske opštine, zahvaljujući dobrim delom pomoći i razumevanju lokalne samouprave, obavljali su svoje aktivnosti bez posebnih poteškoća.

"Svim fudbalskim klubovima obezbeđena su sredstva za rad i takmičenje u neophodnom obimu. Za razliku od primera iz bližeg i daljeg okruženja ni jedan klub sa našeg područja nije obustavljao rad, prestajao sa takmičenjem, nije se ugasio. Naprotiv, ofrmljena su dva nova fudbalska kluba. Na svim nivoima postignuti su zapaženi takmičarski rezultati .

Značajno je poboljšana infrastruktura u većini sredina, a sa ovim aktivnostima nastaviće se i ubuduće nesmanjenim intenzitetom. Intenziviran je rad fudbalskih škola u većini sredina. Oživljen je rad opštinske trenerske organizacije. Nastavljen stručno pedagoški rad sa mladim fudbalskim sudijama. Sve su ovo aktivnosti, koje nas svrstavaju među najaktivnije fudbalske asocijacije u fudbalskoj organizaci Vojvodine i daju za pravo da nastavimo istim tempom", naglasio je u svom izveštaju Slavko Tuvedžič.

Izabrani su novi organi Saveza. Za predsednika je izabran Slavko Tuvedžić, dosadašnji predsednik, koji je dobio poverenje svih prisutnih delegata. Na predlog predsednika - mandatara u Izvršni odbor opštinske fudbalske organizacije izabani su Dragan Pilipović kao potpredsednik, Mansir Junuzović, Uroš Subotić, Nebojša Trkulja, Zoran Kotarac i predstavnik vojvođanskog ligaša beščanskog Hajduka. U Nadzorni odbor izabrani su Žarko Janjin, Jovica Letić i Branko Zagorac.

D.Milovanović
 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.