03.03.2008 Nazad  


Inđija - Novi Sad 1:1
Inđijski srpskoligaš i renomirani gost iz Novog Sada odigrali su prijateljski susret, koji je poslužio kao odlična provera trenerima Kaluševiću i Raičeviću pred predstojeće prolećne prvenstvene mečeve. U ravnopravnoj igri dva kvalitetna protivnika viđen je dopadljiv fudbal. Igralo se žustro, dinamično, obosatrano otvoreno, sa dosta uspešnih kombinacija na obe strane. Nedostajala je još samo malo bolja realizacija pa da utisak o ovoj vrlo dobroj fudbalskoj predstavi bude još povoljniji. Obe ekipe pokazale su zavidnu fizičku pripremljenost.

Inđijci su došli do vođstva nakon lepo izvedene kombinacije. Kodžo je idealno na desnoj strani pronašao Lukića, ovaj je uputio upotrebljivu loptu u kazneni prostor gostiju. Iskusni strelac Ljubiša Kekić se našao na pravom mestu i iz neposredne blizine matirao Jovanića. Novosađani su izjednačili nakon uspešne akcije po desnoj strani i neodlučnosti domaće odbrane, a strelac je bio mladi Avrić.

Oba trenera bila su zadovoljna prikazanom igrom. "Možemo biti uglavnom zadovoljni onim što je danas viđeno. Obzirom na činjenicu da nam prvenstvo počinje narednog vikenda, tokom sedmice koja je pred nama radićemo na finaliziranju forme i korigovanju još nekih detalja. Tokom predstojeće polusezone cilj će nam biti očuvanje sadašnje pozicije stabilnog prvoligaša. Uz to pokušaćemo da afirmišemo nekoliko mladih, perspektivnih igrača na koje najozbiljnije računamo već od prolećnog starta" naglasio je Moma Raičević, šef stručnog štaba Novog Sada.

"Današnja utakmica bila je jedna veoma ozbiljna provera. U igri protiv kvalitetnog protivnika najbolje su se videle mogućnosti ekipe kao celine, kao i mogućnosti pojedinaca. Zadovoljan sam zalaganjem i učinkom. Imali smo još nekoliko povoljnih šansi koje nažalost nisu realizovane. Do početka prvenstva preostalo je još dovoljno vremena da kroz treninge i prijateljske utakmice razrešimo nekoliko dilema i potpuno spremni uđemo u novo prvenstvo" izjavio je Goran Kalušević, trener Inđije.
 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.