18.02.2008 Nazad  


Nastavak priprema u Lepenskom viru
U redovima inđijskog srpskoligaša zadovoljni su dosadašnjim tokom priprema. Nakon mesec dana napornog rada vidljivi su rezultati. "Određeni pomaci uočljivi su posle pređenog prvog dela priprema. Ostvarili smo sve što smo do sada planirali" rekao je na početku izlaganja Goran Kalušević, šef stručnog štaba.

"Nakon doterivanja u red fiizičke pripremljenosti polagano smo prešli na fazu uigravanja. Tim polagano poprima odgovarajuću fizionomiju. Ima još dosta toga da se uradi ali već sada možemo da računamo sa odgovarajućom koncepcijom. Pojačanja pristigla u zimskom prelaznom roku sasvim solidno se uklapaju. Možemo već sada reći da ćemo imati po nekoliko kvalitetnih rešenja za svako mesto u timu. Konkurencija će biti žestoka, mnogo jača od one koju smo imali tokom jeseni. Odigraćemo još dosta trening utakmica, bezmalo svaki drugi dan namenjen je ponekom prijateljskom nadmetanju. Kroz ove utakmice detaljno ćemo proveriiti mogućnosti svakog pojedinca tako da ćemo na startu proleća imati potpuno jasnu sliku " naglasio je Goran Kalušević .

Inđijci su do sada odigrali šest prijateljskih utakmica. Savladali su Big Bul u Bačincima (2:0), prvoligaša Bežaniju (1:0) i Martinece (3:0) takođe u gostima. Poraženi su od Sopota i prvoligaša Srema, identičnim rezultatom 0:1. Na gostovanju u Irigu remizirali su sa domaćim Radničkim (0:0). Danas (subota), na programu je gostovanje u Martincima i prijateljski susret sa domaćim Borcem , članom Vojvođanske lige.

Juče je ekspedicija zeleno belih otputovala u Lepenski Vir gde će provesti narednih 10 dana. Trener Kalušević na put vodi 25 igrača i dva čuvara mreže. Na spisku putnika nalaze se: Poleksić, Dević, Kodžo, Čukvas, Blanuša, Škara, Pavković, B.Kostić, V.Kostić, Golić, Ako, Peričić, Veselinović, Lukić, Perović, Perišić, Ponjević, Dubajić, Antunov, Kekić, Stanisavljević, Kolašinac, Ivaniš, Dragin, Naglić, Rodrigo, Marselo i Žoze.Tokom desetodnevnog bopravka u poznatom sportskom centru na obali Dunava Inđijci će odigrati više trening utakmica sa ekipama koje se tamo zateknu. Prvi protivnik je već poznat. Biće to ekipa Timoka iz Zaječara sa kojom će odmeriti snage već sutra po podne.

Inđijci su imali određenih problema sa zdravstvenim biltenom. Tokom proteklih desetak dana, zbog gripa, van stroja su bili Kodžo, Kekić, Stanisavljević, Čukvas i Perović. Ponovo su svi na okupu. Najduže je odsustvovao Lazar Čukvas koji se oporavio tek krajem protekle sedmice pa će zajedno sa klupskim drugovima krenuti put Lepenskog Vira.

Dušan Milovanović
 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.