11.02.2008 Nazad  


Sremci igrali kao za bodove

Odličan fudbal, prikazali su proteklog vikenda prvoligaš iz Sremske Mitrovice i srpskoligaš iz Inđije, koji su snage odmerili na neutralnom terenu vojvođanskog ligaša „Jedinstva“ u Rumi. Inđijske „zebre“ već u 10. minutu su imali priliku. Kodžo je odlično centrtirao, a zapaženi Stanisavljević sa dvadeset metara volejom j eposlao loptu preko prečke. Rivali se nisu štedeli, napadi su se ređali na obe strane, a ispostavilo se da je gol odluke pao u 22. minutu.

Upotrebljivu „bubamaru“ prihvatio je golgeter prvoligaša Srema, Savićević i iskosa sa „peneltika“ poslao je u suprotan ugao gola Poleksića.

Vođstvo Mitrovčana nije uticalo na izabranike Gorana Kaluševića, pa je upotrebljiv centaršut Đorđa Lukića sa desne strane, golgeter Ljubiša Kekić poslao preko gola. Samo dva minuta kasnije, odlični Jovan Golić je šutirao, čuvar mreže Rajić je odbio loptu, ali je Kekić bio neprecizan. Inđija je i u 40. minutu imala izglednu priliku, brzonogi Dragin je odlično zavrnuo sa desne strane, a Stanisavljević loptu glavom poslao pored gola. U nastavku susreta beležimo odličan udarac Branislava Škare, koji je završio tik pored stative gola prvoligaša. U nastavku susreta nastavilo se u istom ritmu, ali je lopta više bila u posedu igrača “zeleno-belih“, pa je tako Danko Pavković propustio da realizuje odličnu priliku kada mu je loptu, kao na tacni, servirao Ponjević. Igrao se bukvalno poslednji minut susreta kada je agilni Ivković kao iz topa raspalio po lopti, a ona završila na prečki golmana Devića.

Sve u svemu malobrojni ljubitelji fudbala mogli su da uživaju u kvalitetnom fudbalu. U redovima Srema, isticao se odlični čuvar mreže Rajić, potom Đukanović i golgeter novajlija Perović. Inđinčani su imali najbolje pojedince u odličnom Jovanu Goliću i Igoru Stanisavljeviću.

 

SPORTSKI ŽURNAL, Sima Lalić

 
Postojeći komentari (0)

Pošaljite komentar

*Ime:


*E-mail:


*Komentar:


Polja obelezena (*) su obavezna.